Vull ser Youtuber!!

Parlant amb un noi, em va explicar que coneixia una noia que era blogger i que guanyava calers i que les marques comercials li pagaven la roba i no se quines més coses.

Deia que s'estava plantejant obrir un blog, que estava super bé viure d'això.


Evidentment està super bé viure del que t'agrada però jo no vaig poder evitar dir-li:

"Doncs jo conec un noi, que guanya molts de calers, nomes per xutar una pilota, que es diu Messi. Per que no quedem per entrenar a futbol, deu ser la canya viure fent això.."

Evidentment es genial guanyar-te la vida fent una cosa que t'agrada però el que mai funcionarà (sino tens calers prèviament) es fer una cosa simplement per guanyar calers (a menys que sigui robar o estafar...)...ja que no superaràs els primers mesos de vida.

Aquests que es guanyen la vida fent de blogger o youtuber son una combinació de talent en el seu camp, una passió i entrega més enllà de la majoria, normalment força persistència i una bona dosis de sort d'estar el el moment adequat en el lloc adequat.

La gent que viu d'això son rara avis...pots intentar-ho però sempre des de la passió mai com a objectiu de fer-te ric...sino al cap d'uns mesos de navegar sol, tiraràs la tovallola.

Fa uns mesos vaig fer un post sobre la gent que em proposava fer APPs per fer-nos rics.

La gent simplifica molt i veu les coses fàcils. Vol viure bé, sense treballar gaire i fent alguna cosa que els hi agradi. Es lícit voler això..

El que trobo que potser es una mica infantil es pensar que com algú li va bé ser youtuber o blogger jo també penjaré vídeos de qualsevol cosa...sense haver pensat ni quina cosa, ni que se fer, ni si el que se fer jo pot interessar a algú...suposant que aquest algú sàpiga fer alguna cosa interessant...

Jo porto 5 anys fent un blog i encara ningú ha vingut a donar-me cap euro. Evidentment a la majoria de la població mundial se li en fot el meu blog i el que jo dic no els hi interessa. (i menys en català) Com a la majoria dels que tenen un blog o un canal a youtube....ho fem per que ens agrada.

I de tots els milions de persones que fan aquestes coses per que els hi agrada, alguns, poquissims, aconsegueixen treure'n un rendiment. 

Els que ho fan per que han vist altres guanyen diners, m'hi jugo molt que el percentatge d'èxit es molt més petit (o inexistent) que del grup que ho fan per pura passió.

Però com sempre, la gent desestima la passió, la entrega i la il·lusió per canviar-la per un pur acte mecànic....faig vídeos al youtube, aconsegueixo milions de visites, guanyo diners penjant vídeos al youtube...


Això si, al cap de pocs mesos ja veuen que potser no era tan fàcil...com tampoc es fàcil ser Messi nomes per que has decidit anar a entrenar a futbol cada dia.

Comentaris

  1. Ara que ho dius potser va sent hora que comenci a fer pagar entrada per passar al meu blog, a veure si així deixo la feina i... em moro de gana? xD Coi de vida real sempre trencant les il·lusions de ser ric sense treballar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ha!, ha!....per ser ric sense treballar el millor es tenir uns pares rics, que et toqui la loteria, que altres treballin per tu o o bé estafar d'alguna manera.....amb el fruit de la teva feina es molt difícil ser ric, però vaja, impossible no hi ha res...


      Ens veiem!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....