Odio la Platja....o filosofia de la vida [part 2]

Doncs dit i fet.

Tal com deia a l'anterior Post, aquí hi ha el meu primer intent per fer que les hores de platja siguin més divertides.





I el segon castell:



I el tercer Castell:



El Quart:


El cinquè:





Comentaris

  1. Alerta amb els castells! He vist amb els meus ulls una truja cridar la guàrdia civil perquè un pare estava fent un castell de sorra amb els seus fills a primera línia de mar, i això li deuria treure la vista o ves a saber què. No vaig arribar a escoltar què li deurien dir, que l'home finalment va optar per desfer-lo davant la lloca histèrica mentres els picoletos marxaven amb cara de "això amb Franco no ens passava".

    ResponElimina
  2. Vas fer servir tantes eines com el senyor del vídeo?
    T'ha quedat xulíssim, amb les escalinates, les finestres,...en saps molt!

    iaia, si tens una truja d'aquestes aprop, encomptes de fer un castell, és millor començar per una bona fossa estrategicament situada...

    ResponElimina
  3. Iaia, Ja fa temps que he renunciat a lluitar per canviar el món, em supera. Personatges com la truja, que vostè parla, ja no em sorprenen..he arribat a la conclusió que la majoria de la població te greus problemes que li impedeixen ser minimament feliç..tot i tenir els mínims per ser-ho.

    Jo també el desfaria i aniria a un altre lloc...només faltaria que per culpa seva em fes aparèixer un "nuvol" de mala llet al cap. La veritat, mirar-la, riure i marxar.

    Potser per això soc informàtic, amb l'ordinador no tens aquests problemes. Això si, les coses que em passen amb l'ordinador tampoc passaven amb Franco.

    Agnès, em vaig endur forces eines, però les que més vaig fer servir es un tornavís de punta plana i un ganivet de prim de punta rodona. Sense les eines es impossible fer-ho.

    El truc principal es fer un piló de sorra humida i ben compactada, com deia el senyor del vídeo. Llavors, si tens una mica de mà amb les manualitats, de debò que es molt fàcil. El castell el vaig fer en 20 minuts.

    Per cert, no se que els hi donen als yankees però la majoria de gurus que s'atreveixen a explicar les seves metodologies son d'allà(siguin del camp que siguin)...els d'aquí, que també n'hi han de gurus, no expliquen res...potser per por a que deixin de ser gurus..

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....