Odio la platja...o filosofia de vida

Sempre he odiat anar a la platja. No m'agrada l'aigua, ni fer el llangardaix a la tovallola i m'avorreixo molt ja que no hi ha res ha fer, en principi.

Però tinc fills i parella que si els hi agrada.

Porto molts anys posant impediments i sent reticent a anar a la platja i això ha provocat que la meva parella hagi  racionat les visites a la sorra salada. Els meus fills els encanta i a la meva parella també, per tant hi anava però amb les ganes justes, esperant que passi ràpid.

Quina merda! Si sumo totes les hores de la meva vida que he anat a una platja esperant a que pasi ràpid, potser estariem parlant de força temps tirat a la brossa.

Doncs m'he cansat de ser un amargat de la sorra fina, si als meus fills els agrada hauré de lluitar per trobar la manera de que a mi també m'agradi.

I ho he trobat, sempre m'han agradat les manualitats, fer ninots amb plastilina, dibuixar, modelar, construir, dissenyar coses...doncs dedicaré el temps de platja a fer castells de sorra...

Els últims dies ja he intentat fer castells però sense gran èxit, seguia la filosofia equivocada, els castells de sorra no es construeixen a base d'afegir sorra sino a base de fer un piló i anar esculpint, o sigui anar treien material. No es construeixen sino es de-construeixen, com en Ferran Adrià... .-)

Espero amb candeletes poder anar a la platja i millorar els meus últims castells, m'he equipat amb eines per fer castells més xulos que no pas les típiques pales i rastells de nens petits.

M'he vist aquests vídeos per formar-m'he:(es un crac americà que explica com es fa)
http://tutorialesvideos.blogspot.com/search/label/Video%20Castillos%20de%20Arena
http://www.dailymotion.com/video/xhrpv7_how-to-build-a-sandcastle_creation

Pot semblar tot aquest Post una gran xorrada però estic força segur que cercar la manera d'apassionar-te per les coses que has de fer a la vida, des de les més importants a les mes ridícules, com anar a la platja, es una de les claus de la felicitat.

He aconseguit convertir una cosa que no m'agradava en una cosa que m'agrada molt i això em permet no llençar les hores de platja de la meva curta existència, com si feia abans...i com no, fer més feliços a les persones que tinc al costat regalant-los alguns dies més de platja a l'any.

Comentaris

  1. Per aficionar al meu company, li vaig comprar un parasol grandíssim, una cadira d'aquelles baixes però que pot arrepenjar l'esquena, beguda fresca i llibres/diaris, així vaig aconseguir que per ell no fos tant dur anar a la platja, i tenir-lo distret un parell d'hores. ;-P

    Per moltes dones, no és que ens agradi tant la platja, però és un lloc on precisament i com dius bé, que no hi ha res per fer!., és dels pocs llocs on no ens ve "feina" al cap,...estant a casa, costa molt no fer res, tot i que amb la calor, és el que desitges.

    Ara em miraré els vídeos que prometen, amí també m'agrad el modelage, prerò a la platja només em "deixo anar" si vaig amb els nebots.

    ResponElimina
  2. Je, je....

    Pel que veig tothom es busca les seves maneres de "matar" el temps...

    Evidentment a la platja no es pot fer gaire res...si fa aquell sol esclafador...si es a al tarda, encara ho trobava més "aguantable".

    I si, mira't els vídeos...la veritat la setmana vinent provaré de fer un dels castells del vídeo...ha veure com em surt....com el tio en sap....no sembla tant difícil...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....