Fora de Joc

Un dia, un equip de futbol molt important, va creure que el fora de joc era una regla injusta i va decidir que, si no el treien en un any, deixaria de fer cas a aquesta regla en els partits.

Tots els seus socis estaven convençuts de la injustícia de la regla i que al final no farien cas a la regla.

Va arribar l'any i els socis empenyien per que no fessin cas a la regla de fora de joc.

Quan esperaven per seguir jugant encara que l'àrbitre piti fora de joc?

Quan s'autosumaran els punts a la classificació encara que el partit l'àrbitre el doni per perdut, per algun gol en fora de joc?

Al final el president de l'equip va decidir que no tenia sentit aplicar al mandat de saltar-se el fora de joc. S'havia anat molt lluny per intentar forçar als altres equips i les federacions per que volguessin negociar el canvi de la regla de fora de joc però ningú els havia recolzat. No tenia sentit anar a un partit i gesticular que no accepten un fora de joc que l'àrbitre donaria per bo, que la federació no pujaria el gols en fora de joc a la classificació i que els altres equips no recolzaran la decisió de no fer cas al fora de joc. Vaja, que no seria efectiva la decisió.

Però la pressió era tant gran dins de la massa social de l'equip que ja ningú volia fer-se endarrere. Alguns, dins la directiva del club, veien que si alguns feien el pas endarrere seria la seva oportunitat per poder escalar a l'organisme del club i erigir-se com els reals defensors del club i derrotar als que s'estaven pensant fer el pas endarrere.
Els que estaven pel pas endarrere van detectar que altres també veien clar que l'opció era fer el pas endarrere però no volien fer-ho perquè així podrien derrocar als actuals mandataris titllant-los de febles o de persones que no defensen realment el club.

Al final, tothom a la directiva creia que la única opció real era fer un pas endarrere i acatar el fora de joc, ja que era impossible no acatar-lo de manera efectiva. Però van escenificar, en un partit, que no acataven el fora de joc. Aixi ningú va poder criticar a ningú sobre la falta d'estima al club.

L'escenificació va constar en seguir celebrant el gol, encara que estigues anul·lat per fora de joc, i celebrar la victòria del partit quan va acabar, tot i perdre. Encara que, realment a la classificació de la lliga, no va pujar el gol anul·lat, ni els punts per la no victòria.

Com tothom sabia que això no es podia mantenir en el temps, la junta directiva va acabar dimitint amb molts retrets entre uns i altres i perquè vinguessin uns altres a seguir acatant el fora de joc i veure que la única manera d'aconseguir treure el fora de joc es, o convencer a la federació per que el tregui o aconseguir convencer a la majoria d'equips per que no acceptin el fora de joc...llavors potser la federació es veurà obligada a fer cas.


Comentaris

  1. L'altra opció es deixar de jugar a la lliga i a prendre pel sac tot

    ResponElimina
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....