La Por invisible

Avui he vist un vídeo molt "Happy Flower" però que tenia el seu que...

M'ha fet reflexionar.

Vivim, com a mínim a casa nostra, uns dels períodes més tranquils i sense menys incidents a les nostres ciutats. Evidentment hi ha violència, agressivitat, atracaments i altres crims potser pitjors...però son molts pocs, poquissims en comparació al nombre d'habitants que som. Però degut a mitjans com la TV o Internet, aquests fets puntuals ens els graven al cervell i acabem creien que son habituals.

Acabem pensant que vivim en una societat perillosa i que qualsevol desconegut potser algú dolent i ens pot fer mal.

Som la societat més fràgil, més depenen dels demes de tota la historia de la humanitat i en canvi som la societat més individualista de la historia de la humanitat. Es com un contra sentit.

Necessitem electricistes, senyors que fan carreteres, mestres, metges, agricultors, senyors que fan roba, que donen servei d'internet, que fabriquen telefons, neveres, rentadores,....etc...i en canvi vivim com si no necessitéssim a ningú.

Aquest vídeo no m'ha agradat perque son un seguit de gent que s'ajuden i el món seria molt maco si fos aixi.Que també.

M'ha agradat perquè m'ha fet reflexionar que en un món tant poc perillos com l'actual, per culpa de la distorsió del perill que tenim, el que passa en aquest vídeo no podria passar. Desconfiem dels demes i preferim tirar pel dret.

Aquesta es la llàstima. Aquest vídeo (com a mínim alguna part) no hauria de ser una cosa estranya en la nostra societat. La nostra societat hauria de ser un lloc on ajudar a l'altra tampoc fos tant estrany..la majoria de gent només vol ser feliç o intentar-ho...no fer mal a ningú.

De totes maneres, si baixem la guardia i pensem que tampoc es tant perillós, sempre tornarà a sortir alguna noticia d'algun animal que va fer una bestiesa, perquè tornem a tenir por del món que ens envolta.

Aquí us deixo el vídeo Happy Flowers:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....