Puta


Em ve de gust explicar el que ha passat aquest matí al cotxe amb els meus fills. Potser la majoria pensa que he actuat d'una manera erronea però jo estic tant convençut del que faig, crec que estic ajudant als meus fills a entendre el món no a amagar-ho sota l'alfombra.

Mentres anavem a l'escola la meva filla cantava una canço on sortia la paraula Puta....concretament deia...Pata, Peta, Pita, Pota, Puta...li feia gracia que canviant la vocal acabava dient una paraula que sap que es considera un insult o una paraula no gaire agradable.

Per poder explicar els que els hi he dit al cotxe, i que s'entengui tot, primer he d'explicar algunes coses que els hi he anat explicant els ultims anys. Ara tenen 5 i 7 anys.

.....................viatge al passat........

 Tenim una gossa que 2 vegades a l'any va alta. Vivim en una zona rural i si et despistes, perquè la solem portar deslligada, algun gos et podria donar una sorpresa o saltar la barana de cas a la nit i deixar-la embarassada. Per tant, mentre va alta estem molt més alerta.
Als meus fills sempre els hi he explicat que li passa a la gossa.
Quan la gossa fa una olor especial, que nosaltres no olorem, els gossos es tornen bojos. Volen possar el seu penis a dins de la vulva de la gossa.
Llavors del penis del gos surt un liquid que va a parar auna especie d'ou que tenen les dones, que es diu ovul. D'aquest ovul sortirà un gosset o molts.
Aixi tindran fills i sortiran gossos petits, aixi quan els pares morin hi hauran gossos vius per tornar a tenir fills.

Ho saben això els gossos, quan busquen a la meva gossa? NO,es un instint (llavors també explico que es un instint).
Per que tenen aquest instint tant fort que es tornen bojos?....sinó el tinguessin ja no existirien els gossos. Sino tens alguna cosa que et faci perdre el nord i et faci perseguir com un boig a una gossa, si no fos per aquest instint, a quin gos sa se li ocorreria fer-ho?...es molt més còmode menjar, cagar, seure i anar fent....per que s'ha d'anar a ficar el penis a la vulva d'una gossa que potser no has vist mai?

Els animals tenen aquests instins pq sino els tinguessin no existirien, aixi de fàcil.

...........................................qualsevol altre dia.....

Els humans som igual que els gossos...quan ens fem grans tenim l'instint (o una majoria) de buscar femelles/mascles per tenir fills. Els homes volen posar el seu penis a dins de la vulva d'una noia. Volem fer-ho, ens agrada fer-ho...però perquè?...pel mateix que la nostra gossa...sino fos una força superior, un instint grabat a foc a la part més profunda del nostre cervell, perque tenir fills?...la natura ja s'ha preocupat de que fos molt agradable i irresistible posar un penis a dins d'una vulva....aixi segur que quan es morin aquestes persones ja hauran tingut fills per continuar l'especie.

Com potser que el cor bategui sol, sense que hi intervinguem?
Com potser que el nostre cos mati els virus/bacteris ell sol, sense que intervinguem?
Com potser que el sexe sigui un dels instints més forts?

Fàcil, perquè sinó fos així no estaríem aquí preguntant-nos tot això.

.......................................Un altre dia.......

Penúltim capitul de Polseres Vermelles on el Lleó i la Cristina tenen una nit romàntica a la platja, on la cristina li diu que li agradaria fer l'amor amb ell....

Els hi pregunto que es fer l'amor....no ho saben..aprofito per explicar que es el mateix que els hi passa als gossos quan la nostra gossa va alta. Tenen ganes de posar el penis a dins de la vulva.
Els humans som més intel·ligents que els gossos i a part de l'instint, que no el podem treure, també hi ha l'amor, l'admiració, la imaginació....moltes altres coses que vesteixen el sexe...però al final, en resum, es molt semblant a l'instint d'un gos.

La nena em pregunta si la Cristina es quedarà embarassada...li dic que els humans som intel·ligents i podem enganyar a l'instint, segurament en Lleó es posarà al penis....i sense acabar ja em talla ella i em diu....Ha si, un plàstic....Si - li dic jo- li recordo que es diu preservatiu.
.....................................

......................Un altre dia..........

Estavem anant en cotxe i veiem un camp on un cavall montava una eugua....

El petit de 5 anys em diu....Ha! Gaby....tu i la mama això ho heu fet 3 vegades, no?

vam riure molt...però tenia raó segons la seva lògica.
......................

Aquests temes aqui explicats els hem anat parlant, sense forçar res, sempre que sortia algun tema. Com em parlat altres temes.

----------------------------------------------------------------------------------------

...tornem al present......tornem al cotxe on la nena havia dit PUTA......


Sabeu que vol dir puta? -dic.
-No - Contesten.
-Una puta es una senyora que es deixa fer sexe, fer l'amor per algú que no es el seu novio i que potser ni coneix i a canvi li donen diners.
- Això es una Puta? - em diu la nena...
-Si, encara que la paraula Puta no li sol agradar a la gent i també se li pot dir prostituta...
- Si, millor prostiuta - diu el nen equivocant-se en el nom.

Volia explicar-los algunes coses més...com que no es legal la prostitució però es fa...i que en el fons existeix per culpa dels instints sexuals de molts humans...però llavors, no recordo que ha passat que ho hem deixat.

Ja continuarem un altre dia si surt el tema.

En el fons, per que faig això? quin sentit te?

Te molt sentit, es la vida, es el que experimentaran ells, en el seu propi cos d'aqui a no gaires anys...perque no ho poden saber? potser seran més madurs en aquests temes quan creixin o potser no però no els hi puc negar l'explicació dels principis vitals dels animals, entre ells els humans...perque amagar-ho? perque ho deia l'esglesia?

Gent que ho troba malament i que creu que no estan preparats per escoltar això (els meus fills no estan traumatitzats i segueixen l'escola molt bé i tenen amics....no s'han transformat en monstres)...llavors, aquesta gent que ho troba malament no tenen problemes per explicar als seus fills petits que es fan guerres, que a l'africa es moren de gana o posar una peli on es maten persones com qui bufa, o inculcar odi cap algú (equip de futbol, persona, llengua...)...

Ostres!...doncs a mi em costa moltissim explicar el tema de l'africa, em va vergonya com a ser humà que els meus fills visquin en un món tant imperfecte on hi ha gent que es mor de gana i a nosaltres tenim les botigues plenes de menjar....
El tema de l'Africa si que es un tema complicat...no soc capaç d'explicar-ho als meus fills per que ho entenguin...perque no ho entenc ni jo...com es que no es pot arreglar? que passa? ho arreglarem algun dia?..mentres ens decidim milers de nens de l'edat del meus fills moren cada dia...

En canvi el sexe? però si es el motor principal de la vida, es el millor invent que ha trobat l'evolució (o qui sigui) per perpetuar una especie...

Però vivim en un món, com deia en John Lenon, on ens amaguem per fer l'amor però la violència, la fem a plena llum del dia.

Nota: Si algú entén que aquest text es una defensa de la prostitució, com algú m'ha fet notar, es que te algun problema. Explicar la realitat, la prostitució ho es, no es sinònim de defensar-la. Sino, explicar que els humans ens hem matat per qualsevol tonteria al llarg de l'historia, com fan tots els professors d'historia (hi ho expliquen com si expliquessin qualsevol altra cosa mes banal), significaria que també estan a favor de les matances.

Comentaris

  1. Podem estar d'acord o no en el fet que tu ho expliquis als nens. A mi no em sembla malament; però crec que són coses que s'han de parlar així; amb naturalitat.

    ResponElimina
  2. A Africa els nens i persones es moren perque no tenen menjar i aqui a Espanya d aqui un temps tambe ho entendrem tots plegats aixo....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i que el futur no pinta gaire bé...esperem que no tinguis raó.

      Merci per comentar.

      Elimina
  3. Evidentment es normal que algú li pugui semblar malament.

    Jo potser no els hi ensenyaria la paraula "puta", perquè no està al meu vocabulari ni faig us dels seus serveis, però ja que la diuen trobo molt lògic que coneguin el seu significat i més si estan capacitats per entendre-ho. (Amb tot el que hem parlat d'altres temes, ho estan).

    Es com si utilitzen la paraula "gilipolles"...tot seguit els hi explicaré que sol pensar la gent quan li diuen gilipolles (no et diuen intel·ligent...) i aprofitaré per explicar-los la historia que sembla l'origen de la paraula. Un tal Gil que volia encolomar les seves "polles"(filles) amb l'aristocràcia de l'època..i es veu que eren més aviat lletges i força curtes. I sembla que va passar de Gil i sus "pollas" a "Gilipollas".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....