La prova del got..

Tinc una teoria, força xorra, que em serveix per demostrar científicament si un adult a compartit taula, en un àpat, amb nens petits de menys de 3 anys.

Aquesta teoria em serveix per veure, d'una hora lluny, i sense fer-li canviar bolquers, ni donar biberons, si aquell adult a tingut un contacte més o menys continu amb aquests petits extraterrestres que anomenen nens.

Es la teoria del got.

L'experiment requereix, simplement, la tècnica d'observació directa mentre l'infant està a taula dinant / sopant....

Fas parar taula a l'individu i veus que fa amb els gots dels nens....si els hi fica aigua perquè ja tinguin el got ple i sense que els nens ho hagin demanat, tens la prova inequívoca; aquell individu no ha conviscut en una taula amb cap menor de 3 anys.
Direm que aquest individu es un NO.CO.TA.NE3 - No Compartit Taula nen 3 anys)

Però, si es tractes d'un individu NO.CO.TA.NE3 despistat, i no fica aigua al got d'entrada, encara podem fer una ultima comprovació per demostrar la teoria. Em d'esperar a que el nen demani aigua i demanar a l'individu que empleni el got, si emplena el got fins a dalt de tot, ja em caçat a l'individu. Es un NO.CO.TA.NE3 sense cap mena de dubte.

Però, en el fons, els NOCOTANE3 es poden caçar sense fer cap de les dues proves descrites. No fa falta observar-lo mentre es realitza l'àpat, simplement podem utilitzar una bàscula i pesar la baieta abans de sopar i pesar-la després.

Si la baieta pesa més al final de l'àpat, acabem de demostrar científicament que aquell adult es un NOCOTANE3.

Pot semblar conya i ho es però us asseguro que sol complir-se força sovint.

Suposo que els que teniu fills recordeu casos en que els nens han fotut el got pels aires a causa que algú no ha tingut en compte que un got ple d'aigua, a la taula d'un nen, sol caure de la mateixa manera que el sol surt cada dia.

I segur que hi han moltes altres proves científiques per certificar que un adult no ha estat contaminat amb la visió de la vida d'un ser inferior a 3 anys.

Comentaris

  1. Vint observacions més com aquesta, i ja pot treure vostè un llibre per Sant Jordi.

    ResponElimina
  2. No se si arribaré a 20...però per Sant Jordi no té merit treure un llibre...tothom ho fá.

    Potser provaré a fer-ho per Sant Joan...i així, com a mínim, no hauré d'ocupar una habitació de casa meva amb tots els exemplars no venuts (calculo entre un 98% i 100%), els podré cremar, a qualsevol foguera, sense aixecar sospites...

    ResponElimina
  3. Jo et puc assegurar que supero la prova!!!!! després de tres...ho tinc força après

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....