La prova del got..

Tinc una teoria, força xorra, que em serveix per demostrar científicament si un adult a compartit taula, en un àpat, amb nens petits de menys de 3 anys.

Aquesta teoria em serveix per veure, d'una hora lluny, i sense fer-li canviar bolquers, ni donar biberons, si aquell adult a tingut un contacte més o menys continu amb aquests petits extraterrestres que anomenen nens.

Es la teoria del got.

L'experiment requereix, simplement, la tècnica d'observació directa mentre l'infant està a taula dinant / sopant....

Fas parar taula a l'individu i veus que fa amb els gots dels nens....si els hi fica aigua perquè ja tinguin el got ple i sense que els nens ho hagin demanat, tens la prova inequívoca; aquell individu no ha conviscut en una taula amb cap menor de 3 anys.
Direm que aquest individu es un NO.CO.TA.NE3 - No Compartit Taula nen 3 anys)

Però, si es tractes d'un individu NO.CO.TA.NE3 despistat, i no fica aigua al got d'entrada, encara podem fer una ultima comprovació per demostrar la teoria. Em d'esperar a que el nen demani aigua i demanar a l'individu que empleni el got, si emplena el got fins a dalt de tot, ja em caçat a l'individu. Es un NO.CO.TA.NE3 sense cap mena de dubte.

Però, en el fons, els NOCOTANE3 es poden caçar sense fer cap de les dues proves descrites. No fa falta observar-lo mentre es realitza l'àpat, simplement podem utilitzar una bàscula i pesar la baieta abans de sopar i pesar-la després.

Si la baieta pesa més al final de l'àpat, acabem de demostrar científicament que aquell adult es un NOCOTANE3.

Pot semblar conya i ho es però us asseguro que sol complir-se força sovint.

Suposo que els que teniu fills recordeu casos en que els nens han fotut el got pels aires a causa que algú no ha tingut en compte que un got ple d'aigua, a la taula d'un nen, sol caure de la mateixa manera que el sol surt cada dia.

I segur que hi han moltes altres proves científiques per certificar que un adult no ha estat contaminat amb la visió de la vida d'un ser inferior a 3 anys.

Comentaris

 1. Vint observacions més com aquesta, i ja pot treure vostè un llibre per Sant Jordi.

  ResponSuprimeix
 2. No se si arribaré a 20...però per Sant Jordi no té merit treure un llibre...tothom ho fá.

  Potser provaré a fer-ho per Sant Joan...i així, com a mínim, no hauré d'ocupar una habitació de casa meva amb tots els exemplars no venuts (calculo entre un 98% i 100%), els podré cremar, a qualsevol foguera, sense aixecar sospites...

  ResponSuprimeix
 3. Jo et puc assegurar que supero la prova!!!!! després de tres...ho tinc força après

  ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu