Franctirador detingut

Avui s'ha filtrat una noticia d'un franctirador super expert que estava disposat (i capacitat i preparat per fer-ho) per assassinar al president del govern espanyol.

Es veu que estava enfadat amb el president perquè retirava les restes d'en Franco.

Es va filtrar als mossos i van entrar a casa seva on tenia 16 armes, la majoria d'elles il·legals i/o modificades per l'expert.

Aixi d'entrada em sembla força greu que algú vulgui assassinar a un president...

Doncs la noticia, entre altres coses, parla que l'audiència nacional no veu el motiu de portar el cas ja que no es terrorisme ni cap delicte que li toqui a ells.

El text de la noticia es: "En cuanto a las diligencias judiciales, pasaron del Juzgado de Guardia –el 2 de Terrassa, ese día– al de Instrucción Nº3 porque la Audiencia Nacional rechazó el caso, considerando que no se trataba de una amenaza terrorista, sino meramente una "proposición de homicidio de autoridad", con "tenencia ilícita" de un "depósito de armas".

Com sempre dic, no soc jurista ni res....però conec una noia que tenia un xiulet groc a casa, una careta d'en Jordi Cuixart i altres pertinències aixi perilloses i va ser imputada de terrorisme fins ahir...i encara no la deixen sortir del seu poble pels possibles riscos que pot comportar....i aquest senyor l'acusen de "proposición de homicidio de autoridad"...que, aixi d'entrada, no sona com una cosa tant greu..

Aquest presumpte delincuent, el van anar a detenir amb un dispositiu antiterrorista de tropecientas furgones? i avisant a la premsa per que faci fotos i aparegui a tots els diaris? no se pq em sembla que no...

I per acabar...que hauria passat si el franctirador aquest hagués estat independentista? no hagués estat condemnat per terrorisme? Tots els partits l'haurien utilitzat per dir que a catalunya hi ha un ambient prebelic i que està clar que la rebel·lió comença a donar el seus fruits...i, com es lògic, seria portada de tots els diaris...ara es tercera noticia en molts d'ells...

Todo correcto...

Comentaris

  1. Pots anar contra una persona (el president de l'Estat) però no pots anar contra l'Estat (com a institució) això es sagrat, les persones van i venen...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....