"¿Quién es Paul McCartney?" y otros pecados de juventud

En un article de la vanguardia parlaven d'un music, famós entre els joves, que col·laborava amb Paul McCartney.(Ex-Beatles)

Al twitter molts joves preguntaven qui era, altres deien que si la seva estrella de la musica hi col·laborava, segur que aquest tal Paul, seria una gran promesa...etc

Molts comentaris de molta gent, en aquella noticia, parlaven de la incultura de molt jovent, com podia ser que no coneguessin a un dels cantants dels Beatles, altres de que el jovent no es com abans i un llarg etcètera...

No hi estic gens d'acord.

Que els nanos de 13 anys no coneguin a en Paul McCartney no es res dolent. Es la demostració empírica de l'efecte del pas del temps. Res ni ningú supera el pas del temps. Alguns només resistirem en la memória de la gent mentre estiguem vius i només dels nostres coneguts, altres seran recordats per un grup durant un temps, altres seran recordats per la majoria de la humanitat durant un temps, llarg o curt, depen de l'impacte..

Però al final, al cap de 100, 500 o 1000 anys, el temps haurà borrat tots els personatges i ningú ho recordarà o faltarà consultar alguna base de dades per poder veure, com aquell que veu una pelicula.

Per tant, que la gent jove conegui als "líders" del seu temps i cada vegada conegui menys als del passat, es simplement normal. No es incultura, no es que la societat degeneri, es simplement el pas inexorable del rellotge..

Llavors, molta gent que diu que vol transcendir, deixar algun llegat,....llegat a qui?...amb prou temps ni els mes famosos dels famosos seran recordats. Procurem ser feliços i gaudir del nostre dia a dia i que ens recordi qui vulgui.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....