Planificant vacances xules...

Aquest agost tinc vacances i estaré tot el dia amb els nens. La meva parella, en canvi, te molta feina a l'estiu i no la veiem gaire.

Ja es típic de cada any que sigui així.

Alguns dies fem el gos, altres ens remullem, altres perseguim a la mare on treballa, altres fem una excursió amb cotxe, altres caminant (si la calor ho permet), altres ens avorrim i altres ens emprenyem, altres jugant a futbol o fent manualitats o quedant amb altres amics....

Però aquest any els hi he plantejat als nens fer unes vacances molt divertides, que mai han fet i que segurament no faran quan siguin grans.......anirem de càmping a un lloc molt conegut......muntarem la tenda de campanya al jardí (de passada la farem servir...que està en un racó criant teranyines) i hi dormirem uns quants dies....amb llanterna, sac de dormir i el que convingui.....

La veritat potser molt divertit. I ells ho troben super original i ja tenen ganes que arribin les vacances.

De fet, el que es pot constatar amb aquesta proposta es que....els nens volen jugar, fer coses diferents, imaginar, correr, saltar, cridar, estar amb altres nens....però els importa ben poc on ho facin....a casa o a l'altra punta de món....els hi es igual.

Miraré de no deixar-me res important que ens pogués fer falta, com la càmera de fotos per immortalitzar les vacances. I si no, entraré a casa per buscar-ho.

Personalment també tinc moltes ganes d'anar-me'n uns dies de vacances al meu jardí....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu