Els animals adults no beuen llet

Sempre m'ha agradat parar-me un moment i cercar si te lògica alguna frase que he sentit repetida i que la gent l'escup com un dogma, per molt xorra que sigui la frase.

Últimament més d'una persona m'ha defensat la postura de que la llet es dolenta per un adult amb la deducció següent: No hi ha cap animal adult a la natura que begui llet, només nosaltres.

Els animals NO mengen xocolata, crispetes, carn cuita, pasta, ous de gallina fictícia, llet d'una vaca que no existeix a la natura, carn d'un porc que no existeix a la natura, fetge saturat(altrament FUA), formatge, iogurt, arros cuit,llet de soja, pernil dolç (altrament dit "de tot menys pernil"), patates chips, vi, cava, cervesa, coca-cola, pesticides i altes coses acabades en -ides gratis a totes les fruites i verdures ni prenen 10000 calories per després anar a escalfar el sofà ni fan el tallat abans d'anar a treballar.....

Una cosa es que es demostri científicament que veure llet no es bo per un adult (sempre que l'estudi no estigui finançat per una marca de llet de soja) i l'altra es simplement defensar que no va bé perquè no hi ha cap animal adult que begui llet a la natura.

Algú s'imagina que diria la mama lleona si el seu fillet de 10 anyets, amb unes urpes com ganivets i unes dents que tallen només mirar-les, volgués mamar del pit?..jo si se que li diria....l'enviaria a pastar fang ja que l'alternativa es una extracció de pit gratuïta.

I de fet, tinc una altra teoria. Si la meva gossa tingues una vaca i dits per munyir-la, no dubteu que ja no seriem els únics animals adults que veuen llet. Li encanta.(i al gat també). De totes maneres, com no hi ha cap animal adult a la natura, que begui llet, li dono molt poc als meus animals, per si les mosques.

La diferencia entre nosaltres i la resta de sers vius es que som els únics que sabem com robar la llet als altres animals.

En resum, no repetim frases xorres.

Nota: cerqueu a Internet sobre el tema...en va ple. Algunes amb fonaments científics (no soc científic no puc contradir-les) i altres amb fonaments més curiosos.
Nota2: No tinc cap empresa làctica ni cap membre de la meva família en el tema, tot i que m'agradaria, per tenir els iogurts gratis.
Nota3: Ho dic per reflexionar, la meva gossa alguna vegada no ha pogut resistir la tentació de menjar defecacions humanes...ens hi apuntem els humans? si ho fan altres especies no deu ser tant dolent.

Evidentment tot això ho dic amb ganes de riure una estona però també perquè m'emprenya que la gent repeteixi veritats amb arguments tan "sòlids".

Comentaris

  1. A mi no em barrufa la llet; per això no en bec.

    jejeje.

    ResponSuprimeix
  2. Molt bona reflexió! Sóc de la mateixa opinió, però darrerament s'ha posat de moda dir aquesta ximpleria.
    Com bé has dit, si els animals tinguessin manera de munyir una vaca, segur que ho farien. ;)

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu