Encara som massa animals....

L'altra dia, parlant amb un antic amic, sobre la crisis i tota la pesca vam arribar a un punt de la conversa on he arribat algunes vegades més amb altra gent.

Alguns dels meus interlocutors (pocs però alguns) arriben a la conclusió que som massa gent i per això no hi ha feina per tothom (quan fa uns anys en sobrava de feina), i alguns m'han arribat a dir que abans això es solucionava amb una guerra, que aixi es feia neteja. Que cada no se quants anys hi ha una guerra...

Això em demostra que encara estem en un estat molt poc avançat de l'evolució, tampoc fa falta ser un "lince" per veure-ho, només fa falta veure les guerres que hi ha al món.

En ple segle XXI i encara algú pensa que la crisis s'acaba fent una guerra?

Amb aquests pensaments tant primitius, si que hi haurà una guerra a la mínima que ho permetin..

Permetin-me possar un exemple, copiat de la Xina, per evitar que siguem massa gent. Es posa una llei que al segon fill et claven uns pals d'impostos i veuras com la gent s'ho pensa.

Evidentment una guerra seria una neteja molt més ràpida.

Amb això no vull expressar cap opinió sobre tenir fills o no, sobre sobrepoblació o no, o sobre política de control de natalitat.

Simplement vull fer notar que encara hi ha persones de la nostra societat que pensa que els problemes es poden arreglar amb guerres. Segur que hi han guerres que si no s'haguessin fet, ara estaríem molt més cardats però jo crec que ara mateix, creure que una guerra, en el nostra país, pot arreglar alguna cosa, es creure massa en l'instint de la violència.

Comentaris

  1. Jo també n'estic convençuda.
    També he sentit a parlar de guerres, però és significatiu que tant sols en boca de gent que, ja no és que hagin passat cap guerra, sinó que ni tant sols cap post-guerra!
    ...ignorants?, no ho crec...com dius tu: Animals!

    ResponElimina
  2. Mira, ja som dos convencuts.

    Si fossim molts més llavors el meu Post no tindria sentit...espero que la majoria siguin dels nostres...sino, tal com pot pintar el futur, encara algú la voldrà "liar".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....