dimecres, 13 de gener de 2016

Com tallar un pastís...

Durant els pròxims 2 mesos serà el meu aniversari i el de 2 dels meus fills....

He trobat un vídeo per internet super xorra, que explica la manera de tallar un pastís per, sino l'acabes servint tot, es conservi millor i no es ressequi per dins.

Tot i ser xorra sempre m'agrada la gent que fa les coses diferent i amb un cert sentit...

Molt sovint fem les coses simplement per que sempre ho em vist fer. Normalment, si sempre s'ha fet aixi sol ser per alguna cosa però a vegades no està de més preguntar-nos el per que...

Provaré el que diu el vídeo a veure si es ùtil o no...

Encara que amb el nostre nivell de golafreria, on normalment no sobra res, potser tampoc acaba de servir per alguna cosa.

Però, sigui una xorrada o no, es divertit veure una cosa que no fa ningú.......



3 comentaris:

  1. El problema que hi ha al tallar-lo d'aquesta manera es que normalment el contingut de la part central del pastís no es la mateixa que en els voltants on el contingut del farciment es més escàs. Per tan la manera tradicional de tallar-lo es més equitativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si mires bé el vídeo veuras que els talls que fa també van de fora cap a dins.

      O sigui, que acabes menjant de la part exterior i interior.

      Vaja, ara no tinc temps de remirar-lo però crec que es aixi...

      Elimina
    2. Si, torna a mirar el vídeo... Qui s'emporta el primer tall s'emporta una part del marge, però una part molt més petita del marge del que li toca proporcionalment en les següents parts.

      Elimina