Escriptori Cassolà

Moltes vegades no tires endavant reformes a casa, o no et compres alguna cosa que necessites perquè et sap greu gastar diners.(o perquè no en tens)

Poden passar mesos o anys amb projectes aturats...per culpa de l'economia o per culpa de no trobar l'objecte tal qual l'imagines.

Però a vegades, si decidim fer-ho nosaltres, ens estalviem diners i a sobre, si tenim una mica de manetes, tenim exactament el que voliem.

Evidentment si tens diners de sobres, sempre sol ser més pràctic pagar a un professional o comprar un objecte ja fet o fet a mida.

Feia temps que volia un escriptori per poder treballar còmode i, que també fos útil a la resta de la família. Quan els nens fan deures, per exemple.

Però passaven els mesos i no trobava la manera de fer-ho (amb palets, amb fusta normal) i tampoc trobava escriptoris a les botigues (i si els trobava passaven dels 1000 euros). Tampoc ho buscava expressament però sempre que voltava els mirava.

Aquest nadal vaig decidir tirar endavant la idea de l'escriptori. Se'm presentaven uns mesos amb molta feina i volia tenir un lloc còmode per treballar. Em vaig gastar uns 300 euros en material (fustes, claus, cargols, tints de fusta i productes per tancar els porus de la fusta entre altres....).

Es un escriptori de 2,40 de llarg, per tant, es apte per tres persones a la vegada.

No ho mostro per fardar d'escriptori, ho mostro simplement perquè moltes vegades tenim aparcats projectes per temes econòmics ja que creiem que necessitem pagar a un altre(professional o botiga).

Nosaltres també podem fer-ho...amb una mica de planificació, amb les eines adients i amb paciència...es molt difícil que quedi malament.

El següent que tinc en ment es reformar-me la cuina (mobiliari i pedris) per un preu inferior als 500 euros. No se si serà possible però, si ho faig, ja en parlaré aquí.


Comentaris

  1. M'encanta Gaby!
    Ja em posaré al dia, que has publicat tres post i no me n'he adonat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....