Quin cognom anirà primer?

Fa uns dies ha sortit una llei on es dictamina que, en cas que els progenitors no es posin d'acord, en l'ordre dels cognoms del nen, qui tindrà l'ultima paraula serà el funcionari de torn. 


El funcionari de torn decidirà l'ordre dels cognoms.

Cal recordar que altres propostes per solucionar el conflicte eren fer servir un sistema aleatori (una moneda, per exemple) o posar-los per ordre alfabètic.

La llei en si, si la miro fredament, no em dona prous motius per escriure una entrada en el blog.

Però jo crec que si ho mirem globalment crec que haurien d'ampliar la llei, es podria millorar una mica més. No han pensat prou. Com sempre, les lleis van per darrera de la realitat.

Jo hauria fet que els cognoms els decidis el jutge. 

Als pares els hi assignaria un advocat matrimonial a cadascú, amb uns escrits per la separació de bens, qui es queda amb el pis, amb el cotxe, si fan custodia compartida o no i com deia, el mateix jutge que s'encarregarà del divorci(si estan casats) decideixi l'ordre dels cognoms.

Aixi s'avancen al que segurament acabarà passant. Una parella que te un fill i es incapaç de ficar-se d'acord per decidir l'ordre dels cognoms del seu FILL, crec que te molts números d'acabar partint peres.

Per acabar, us deixo unes recomanacions sobre pròximes lleis a tractar al senat, per alleujar els conflictes dels pares en les decisions dels fills.


  • Si el pare vol que el nen jugui a futbol i la mare vol que faci ballet, decidirà quin esport farà la portera de l'edifici, sempre hi quan no hi hagi parentesc amb cap dels dos progenitors. Si hi ha parentesc, llavors decidirà  el primer repartidor de publicitat que arribi a l'edifici.

  • Si el pare vol portar al nen a l'escola publica i la mare vol portar-lo a l'escola privada, decidirà el director de l'escola concertada més propera a la residencia habitual de l'infant.

  • Si el pare vol donar-li medicina ordinaria al nen quan està malalt i la mare vol donar-li medicines alternatives, llavors es trucarà al tarot Rosita i que tiri les cartes.

Ostres! Si dos pares no estan d'acord en alguna cosa ( a menys que facin alguna cosa ilegal) que ho resolguin en el seu àmbit, que som adults!..semblem nens en cossos d'adults.

Ha veure....si una parella no es fica d'acord en l'ordre dels cognoms i al final ho decidirà l'atzar d'un cervell d'un funcionari que se li enfot el seu problema...AQUESTS PARES NO PODEN TIRAR UNA MONEDA I ANAR AL REGISTRE AMB EL TEMA RESOLT?

En moments de crisis es quan la gent necessita espavilar-se i prendre decisions en la seva vida..i aquesta llei em diu que la societat va cap a un altre costat, que ens ho facin tot i aixi no hem de pensar ni prendre decisions. 

Ens estem convertint en xais...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....