Noticies Invisibles

Avui apareixia aquesta noticia a un diari digital:

https://www.publico.es/politica/iman-ripoll-2-exclusiva-cni-escuchaba-moviles-asesinos-ramblas-cinco-dias-matanza.html

Potser certa o falsa. Però es la típica noticia que la resta dels diaris en parlen. Tan sigui per investigar-la, per creure-se-la o per dir que es mentida. Però apareix a la premsa. Es prou greu perquè així sigui.

Curiosament aquesta noticia no apareix a cap diari generalista que s'imprimeix a Madrid i a pocs dels que s'imprimeixen a Catalunya.

La feina dels periodistes no es contrastar les noticies, rumors o el que sigui, encara que no els hi interessi? sigui cert o fals, no n'han de parlar?

Aquest silenci general de tota la premsa, la negativa dels partits importants espanyols a fer una investigació sobre el tema i tot això, fa molta pudor.

Realment aquesta imatge es el resum del que parlo:


Tan internet i tanta historia i la gent, amb tota la cara i sabent que tothom ho sap, fa veure que no existeix una noticia. I tothom tant ample.

Sincerament, em sembla un fet gravíssim que tants mitjans s'aliniin igual. Entendria que uns si i altres no, però tants fan veure que la noticia no ha existit? Això indica que la majoria de mitjans no son tant lliures i no poden dir depen de quines coses.

I per acabar, la portada d'un diari el dia que va sortir la noticia de la que parlo. Sembla una tàctica digne de P3...podrien haver buscat una altra noticia....en resum, no importa...Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)