1-0 Judici just? i despres que?

Els partits independentistes mantenen la seva minsa unitat gracies a la injustícia dels presoners.

L'independentisme està preparat per un judici injust però està preparat per un judici just? Segurament no serà just però si fos just, com articularan el següent pas? L'enemic amb el que es recolza l'independentisme es faria petit i necessitarien governar i fer passos reals per seguir creixent ja que amb un enemic més moderat a l'estat espanyol no pots fer política només de critica al dolent que es l'altre. L'independentisme està preparat per escoltar alguns dels que estan a presó durant el judici? En la defensa entrarà, segurament, fases de negar que es volia expulsar l'estat de catalunya...per tant, que no es tenia intenció de fer una independència forçada. Que es la realitat. Per que fer-ho diferent, amb les majories que es tenien, era impossible.

Necessiten governar amb el que tens i que la majoria de la gent ho entengui. L'independentisme ha d'estar preparat per seguir governant amb un judici injust o amb un judici just.

A la resta de l'estat se li ha estat venen una realitat totalment tergiversada del que va passar a Catalunya i una majoria creu que els delictes de rebel·lió son super justos i qualsevol altre delicte es una injustícia. Està la societat espanyola preparada per entendre que l'hi han inflat el relat per poder aplicar venjança? Que el masmedia que han rebut de tots els estaments va ser inflat a nivells grotescs per poder aplicar "justícia" sense cap impediment? Està preparada espanya per un judici just després de com s'ha inflat tot?

Son dos cotxes que anaven en sentit contrari i que ja estan virant per anar no tan en contra direcció...encara que fan veure que van encara en contra direcció per els hiperventilats i a la vegada fan veure que estan girant per anar en alguna direcció comuna pels moderats. Complicat.


Comentaris

  1. Costa més arreplegar aliats quan l'enemic no es tan dolent. To be continue...

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu