Diferències entre una tele i Tele3

Una tele basca va portar, durant anys, terroristes a la seva cadena en diversos moments i ningú la va voler intervenir...una altra tele en porta 1, un sol dia, i es motiu per tancar-la.

Una tele publica no convida totes les visions d'un tema, per que no li interessa, i no passa res...una altra intenta convidar a gent de totes les maneres de pensar en alguns programes, i la majoria no hi van per poder dir que la tele aquesta no es plural.

Una tele publica española no es plural, els seus treballadors es queixen, i la solució de la majoria de partits es intentar canviar-ho mitjançant presentar lleis dels seus polítics per canviar la situació, rotllo democràcia.

Una altra tele suposadament no es plural, i com no es te majoria parlamentaria per poder canviar-la, es vol canviar via força, rotllo dictadura.

Tot s'ha de millorar, res es perfecte...però s'hauria de mirar de solucionar els mateixos problemes de les mateixes maneres en diferents llocs...

Si jo robo una poma i em tallen la ma i un altra roba una poma i decideixen aprovar alguna llei per mirar de que no es robin tantes pomes, d'entrada no em semblarà bé la diferencia entre aquella persona i jo.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu