Montoro, no te cargues el chiringuito..

Un Jutge investiga per malversació a uns polítics però no demana informe a hisenda sobre els seus moviments financers. Només basa les seves acusacions en els informes de la policia judicial.

En un moment apareix el ministre d'Hisenda diguen que no hi va haver malversació. Per tant, contradient, en certa manera, al discurs del jutge.

Conclusió que hauria de ser normal:
Ostres, el jutge diu que hi ha malversació i en canvi la persona que gestionava els comptes diu que no es va malversar res. Potser el que diu el jutge no es correcte i intenta prevaricar sabent que acusa d'una cosa que no ha passat, perquè vol trobar delictes suficients pq s'estiguin molts anys a la presó. Per que el jutge no va demanar l'informe a hisenda per instruir el cas?

Conclusió real que es fa a la part interessada:
Com potser que en Montoro Parli? No veu que està contradient al jutge? No veu que no ajuda al jutge? No veu que si es vol empurar al màxim a aquests polítics, això no ajuda? per que ho fa? que calli. (en resum, tant s'encarda que tingui raó, l'important es castigar als polítics no pas trobar proves a favor seu)

Tot molt coherent....

Comentaris

  1. La mateixa hisenda que va oferir amnistia fiscal als propietaris de les grans fortunes dels paradisos fiscals, mola!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Es trist que, alguns partits/mitjans, demanin la dimissió d'en Montoro, no perque digui la veritat o no, sino perque el que diu els hi espatlla els plans...lo de la veritat o mentida, ja ho deixen per un altra dia...

      Suprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu