SantiVilisme....

Com sempre he dit, la única manera que tenen els independentistes de continuar endavant de manera prou contundent es anar sumant majories...no restant i tirant per la finestra gent que vota en sentit independentista però que potser no te una opinió radical.

El dia que els independentistes siguin un 80% es podran permetre tirar per la finestra a "traïdors", que variaran segons l'ultim twit o de com hagi anat la ultima setmana.

Mentre es sigui un 40 molts per cent (27S un 48% dels vots)...fer això es de moviment que no es prou intel·ligent per entendre que això es una cursa de fons, llarga i gandiana..i que s'ha de mirar de sumar a tothom i de convencer a encara més gent....i que dins del moviment independentista hi han diferents realitats i sensibilitats que ningú hauria d'estar disposat a perdre encara que tinguin pensaments diferents o més moderats..

L'atac que farà l'estat sobre les institucions serà dur..

Algu li sona "les hemos jodido la sanidad"?...doncs això es el que espera els pròxims anys.
Per aixi desgastar el moviment i creure que molts dels problemes son autocausats.

Dos ajuntaments molt importants del PP(Madrid i Valencia) que ja no son seus ja intenten intervenir per anular les politiques més socials dels nous partits...aixi no donaran tant bon resultat i el seu propi electorat estarà decepcionat....es aixi..

Vaja, el "divide y venceras"....doncs si ja ho faran des de el govern central no se si els independentistes també han de dividir...per que pel costat independentista la frase es "divide y perderàs".

I crec que els ultims moviments van més encarats cap a la divisió..tatxat a gent de traidora o criticant a gent que han anat a la presó pq, segons alguns, no ho han fet prou bé...

Tampoc dic que no s'hagi de fer cap critica, s'han de fer totes...però no fa faltar tirar tots els errors en un front en concret, quan tothom a comès errors...


Comentaris

  1. Pobre Santi, quan va veure que no podia seguir donant suport a la causa es va apartar i va dimitir, quants altres s’haguessin quedat allà boicotejant?

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Creure en Deu