1-O Vs. 8-N

Els mossos van ser acusats de no obeir ordres i no actuar el dia 1-O...per això hi han multituds de registres a Centres telemàtics, trucades, mòbils...en Trapero destituït...i una persecució continua per intentar demostrar que es va actuar conscientment...

Jo crec que es va decidir no actuar per que qualsevol actuació per retirar urnes requeria utilitzar la força de manera desproporcionada...i no tenia sentit fer-ho per agafar uns papers i unes caixes dels xinos. Era lògic. Tant lògic que la PN i els GC al migdia ja van deixar d'actuar en veure que era un error monumental i que no tenia sentit les imatges que s'estaven produint. Però l'unic que te un judici a la vista es un tal Trapero. Ningú per l'operació policial española del dia 1-O.

El dia 8N es va declara una vaga, no gaire seguida, on tothom sabia que hi haurien talls de les principals xarxes de comunicació. Carreteres, Aves....Per tant, si jo ho sabia, la policia també. Recordem que al 8N els mossos ja eren manants des de el govern central. NO MANAVA EN TRAPERO.

Es van permetre fer tots els talls i la policia practicament no va actuar, va deixar fer. Inclòs a l'AVE de Girona la policia van marxar i la gent podia anar a la via sense passar cap control.

La policia va decidir no actuar ja que actuar hagues produït unes imatges de violència que no eren proporcionals, si en principi l'aturada durava un dia.

Una cosa, no s'hauria de jutjar al ministre Zoido per mirar cap a un altre costat i no actuar? Quan li treuran el passaport? La guardia Civil revisarà trucades del ministre Zoido per saber si va ordenar no carregar?  Quan el destituiran per prendre decisions en visió política i no amb visió legal?

Si el referèndum era il·legal i es va actuar per que era il·legal per que no es va actuar contra els golpistes que tallaven AVEs, que també deuria ser il·legal?

Tinc molts amics no independentistes que el fet que es votes el dia 1-O no els hi afectava per a res a la seva vida i en canvi el dia 8-N els hi va putejar moltissim. Alguns van perdre diners o van arribar tard a molts llocs.

Que era més greu? Que el dia 1-O hi haguessin urnes o que el dia 8 Es tallessin carreteres?

Aixi d'entrada m'ha semblat igual la actuació d'en Trapero al 1-O i la del ministre Zoido al 8-N...suposo que l'audiència Nacional el trucarà en breu per declarar....per que la justícia es igual per tots...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....