República de Catalunya, S.A.

Sembla evident, com ja vaig dir fa dies, que serà impossible portar a terme la república com serà impossible aplicar el 155 fins al fondo...nomes poden ficar la punteta, de moment. Suposo que ja aniran fent amb el temps.

Encara que ara l'estat te el temps al seu favor...si hi han eleccions i torna a passar alguna cosa....doncs tornem a aplicar el 155 i anar fent...a veure qui es més "terco"....

Per tant, ara per ara, l'unic recorregut a tenir una especie de república es crear una S.A.....els afiliats paguen i amb aquests diners es manté una tele, unes escoles privades i tota la pesca...a molts anys vista...

El principal handicap es que amb els sous que te la majoria de gent...prou feines te per anar tirant com per subvencionar a algú més.

Ja se, es una xorrada...però era per treure-li ferro a tot el que vindrà...per desgracia, serà dur per alguns i tothom s'ho ha d'agafar amb humor....

Comentaris

  1. De moment el 155 ja controla els mossos, no està gens malament per començar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es evident.

      De fet, encara que es controlessin els mossos, tampoc serviria per a res. Que faries, una guerra? I si la fessis, ells vindrien amb més policies i et guanyarien. I si un estat internacional et reconegues, que passaria? res, per que Espanya seguiria creient que es un problema intern.

      De fet, com ja vaig dir, el que s'estava fent (la DUI inclosa) era per tensar la corda i portar a escenaris diferents per veure que passava.

      Si, al final, no es van produir aquests escenaris, s'havia de canviar de guió.

      El que passa es que el 1-O va fer que molta gent tingues molta pressa. I com ja vaig dir en l'ultim post, ni amb força ni amb pressa...si es vol fer serà "mode Ghandi"...

      Això si, poques critiques al politics i molta autocritica..per que segurament es la manera que la gent pugui assumir el que ha passat...tant de la part independentista com de l'altra..

      L'independentisme aprendrà d'aquest error si segueix mobilitant la gent o pot ser un cop dur si hi ha gent que baixa del carro.

      A veure...

      P.D.: Aquesta resposta es el tema del meu següent post.

      Elimina
    2. Una guerra es l’últim que voldria, cap tipus de conflicte justifica que hi hagi morts. Ja m’està bé prendre el temps que faci falta per muntar una república per tal que es faci lo màxim bé que es pugui o deixin fer. Confiarem en aquesta gent que fa “coses” a Bèlgica a veure què.

      Elimina
    3. Evidentment. No te sentit, en ple segle XXI una guerra, ni crec que pogues passar.

      A Belgica nomes han anat a guanyar temps...ja saben que no poden escapar de la justicia i que cap país els hi farà cas.

      Ara es possible que el tema quedi amb estat latent durant força temps...no se, depen la gent com li hagi afectat tot el que han passat els ultims mesos.

      A veure...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....