La plastilina es barreja segons el poder adquisitiu

Moltes vegades tenir diners fa que se'ns adormi el cervell. No parlo de ser ric, simplement parlo de tenir diners per comprar coses.

Quan no tens diners per comprar has d'expremer la teva creativitat per a realitzar o tenir el que vols...quan tens diners oblides que hi han altres maneres de fer les coses diferents a comprar-les. I sino ho fas es perquè fas un esforç o bé perque per sort, ja ets un bitxo raro.

Fa uns dies estava jugant a plastilina amb els meus fills i la plastilina ja estava sota minims, quedaven pocs colors.
Necessitava color verd però no en tenia...nomes tenia blau, groc, vermell, una mica de blanc i poc negre.

El dia abans ja vam desistir de fer una figura perque necesitavem el verd. Vaig dir que ja ho comprariem a l'endema..però a l'endema ho vaig oblidar i venien alguns dies festius, amb totes les botigues tancades.

Vaig necessitar no poder gastar diners unit amb la necessitat/ganes de fer el nino amb plastilina amb els meus fills, per caure que barrejant el color blau i el groc, apareixia el color verd.

Ja se que es molt evident, i molts ho troben logic, però aquesta vegada el meu cervell tenia el xip de comprar color verd i es va negar a utilitzar la creativitat per resoldre el problema.

Ens passa constantment, solucionem els nostres problemes/necessitats amb diners. No te res dolent comprar coses, tots ho fem, el problema es quan ens tornem tant robots que no sabem resoldre cap problema/dubte/necessitat sino passem per caixa. De fet, moltes vegades ni ens plantegem que hi han opcions.

Aquests dies de festa, me proposat fer-me un escriptori, amb fustes de palets, que em van portar per encendre el foc.
Fa mesos que vull moure l'escriptori de lloc però es massa gran per la nova ubicació. I fins fa uns dies, la única solució era recórrer botigues fins trobar-ne un...avui he començat a fer l'escriptori i queda la mar de xulo i a sobre, aprofitaré l'espai al màxim.

Esta bé, de tant en tant, veure que hi han més solucions que treure la cartera de la butxaca.

Comentaris

  1. Doncs si que estaves una mica ofuscat...amb plastilina blava, blanca, groga i vermella, ja tens tots els colors! A més, si la canalla és petita, ho pots presentar com qui fa màgia, del groc i el vrmell en treiem palstilina taronja, etc...Hehe! (tinc molts nebots, i m'encanta jugar amb plastilina).

    Del demés, tota la raó. A vegades la crativitat es queda en un racó endormiscada, amb lo divertit que és "crear" i sobretot gratificant si saps que t'estas estalviant uns diners...

    Salut i bon any!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....