Prohibir el Burka...

La tonteria humana arriba a extrems inimaginables....

Hi han iniciatives per prohibir el burka...però qui pensa aquestes iniciatives? cal confrontar diferents cultures? cal escalfar l'anim d'alguns ciutadans? cal que per culpa d'aquesta decisió en Cuní tingui que fer la pregunta del dia sobre el tema?

Jo ho faria diferent, faria una llei que, per raons de seguretat, ningú pogues anar amb la cara tapada, sino es per raons mèdiques.

Ja veieu, la meva llei i la que molta gent vol propossar, a la practica es la mateixa però les formes diferents.

Evidentment hi han decisions que inevitablement confronten diferents cultures, classes socials, pobles...però no fem confrontacions, quan no fa falta.

La politica necessita remenar merda, necessita crear conflicte...sino no entenc les ganes de buscar merder i protagonisme.

Estar clar que en un moment de crisis, on l'inmigració es mes mal vista que mai, fer lleis que prohibeixin costums seves, ajuda ha algun politic.

I cal destacar que el burka, pels que no ho sapiguen, no es el famos mocador que porten el 90% de les musulmanes a Catalunya...jo, mai he vist a ningú amb burka pel carrer, això vol dir que no n'hi han, o n'hi han molt pocs o...que estan tancades als pisos, i per tant, la llei tampoc no es podrà fer complir...

Quines ganes de fer les coses malament....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per que a la muntanya fa més fred si la calor sempre va cap a munt i està més a prop del sol?

Que és la gravetat? (segons un senyor que es deia Einstein)

Plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill....